Élelmiszeripari tömlők
Alkalmazásuk szerint lehetnek nyomó és szívó-nyomó (spirál) tömlők.
Az élelmiszeripari folyadéktömlők rugalmasak, alkoholos, alkoholmentes italok, és élelmiszerek (max 36%-os zsírtartalomig) szállítására, át és lefejtésére használatosak. A 36%nál magasabb zsírtartalmú állati és növényi eredetű termékek szállítására külön típus létezik. A tömlők általában 40%ig tűrik az alkoholt, de léteznek speciálisan sörfőzésre, valamint 96%os alkohol szállítására kifejlesztett tömlők.
Az élelmiszeripari tömlők EPDM keverék anyagú lélekkel készülnek, így az élelmiszeripari előírásoknak megfelelnek. Íz semleges, szag és illatanyag mentes, FDA/CFR 21 177.2600 pozitív listának megfelel.
Használatos még tejgyűjtő kocsik feltöltésére és leeresztésére is. Univerzálisan felhasználható élelmiszeripari tömlő, sör, bor, tej, víz és egyebek szállítására.
A tejiparban, az élelmiszeriparban, a vágóhidakon a felületek tisztításához gőz-forróvizes, valamint hideg vizes tisztítást alkalmaznak, az általunk forgalmazott tisztítótömlők erre tökéletesen alkalmasak.
KÉRJEN AJÁNLATOT!
2VD Géptervező és Kereskedő Kft.
Varga Diána
ügyvezető
Mobil: +36-30/587-7116
és
Varga Dániel
ügyvezető
Mobil: +36-30/419-4419