TÖMLŐ – GUMITÖMLŐ – IPARI TÖMLŐ- VASÚTI LÉGFÉKTÖMLŐ

Az ipari tömlőket alapvetően az általunk szállított közeg (víz, levegő, olaj, vegyszer, gőz, gáz, stb.), illetve alkalmazási módjuk (szívó, nyomó, szívó-nyomó) szerint kategorizáljuk.

Élelmiszeripari tömlők

Alkalmazásuk szerint lehetnek nyomó és szívó-nyomó (spirál) tömlők.

Az élelmiszeripari folyadéktömlők rugalmasak, alkoholos, alkoholmentes italok, és élelmiszerek (max 36%-os zsírtartalomig) szállítására, át és lefejtésére használatosak. A 36%nál magasabb zsírtartalmú állati és növényi eredetű termékek szállítására külön típus létezik. A tömlők általában 40%ig tűrik az alkoholt, de léteznek speciálisan sörfőzésre, valamint 96%os alkohol szállítására kifejlesztett tömlők.

 

Az élelmiszeripari tömlők EPDM keverék anyagú lélekkel készülnek, így az élelmiszeripari előírásoknak megfelelnek. Íz semleges, szag és illatanyag mentes, FDA/CFR 21 177.2600 pozitív listának megfelel.

elelmiszeripari_gumitomlo_bortomlo_01.jpg

Használatos még tejgyűjtő kocsik feltöltésére és leeresztésére is. Univerzálisan felhasználható élelmiszeripari tömlő, sör, bor, tej, víz és egyebek szállítására.

 elelmiszeripari_tomlo_001.jpg

A tejiparban, az élelmiszeriparban, a vágóhidakon a felületek tisztításához gőz-forróvizes, valamint hideg vizes tisztítást alkalmaznak, az általunk forgalmazott tisztítótömlők erre tökéletesen alkalmasak.

 

KÉRJEN AJÁNLATOT!

2VD Géptervező és Kereskedő Kft. 

Varga László

kereskedelmi vezető

Mobil: +36-30/364-5922

info@2vd.hu

www.2vd.hu

varjuk_hivasat_2vd_11.jpg

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 24
Tegnapi: 1
Heti: 124
Havi: 1 118
Össz.: 44 338
Oldal: Élelmiszeripari tömlők
TÖMLŐ – GUMITÖMLŐ – IPARI TÖMLŐ- VASÚTI LÉGFÉKTÖMLŐ - © 2008 - 2019 - gumi-tomlo-iparitomlo.hupont.hu